Δανάη Παππά: Για σαφάρι στην Αφρική! [pics,vid]

Η Δανάη Παππά μπήκε στη ζωή μας πριν δύο χρόνια και το σίγουρο είναι ότι θα μείνει… Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς “Τατουάζ” επιστρέφει και φέτος στην τηλεόραση, καθώς θα συμμετέχει στο νέο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ “8 Λέξεις”. Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο γυρίσματα και σκληρή δουλειά, η όμορφη ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα, με σκοπό να απολαύσει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Τι και αν μπήκε Σεπτέμβρης, η Δανάη Παππά βρίσκεται ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα… στην Αφρική!

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ταξίδεψε στο νησί Ζανζιβάρη, ένα άκρως ειδυλλιακό και εξωτικό μέρος της ηπείρου της Αφρικής. Η ίδια έχει ξετρελαθεί με τα πανέμορφη μέρη που αντίκρισε για πρώτη φορά στη ζωή της, ενώ βιώνει μοναδικές εμπειρίες, εξερευνώντας κρυφές γωνιές του νησιού. Φυσικά, η Δανάη Παππά δεν θα μπορούσε να μη κάνει σαφάρι! Η ηθοποιός μπήκε στο τζιπ, ταξίδεψε στην έρημο και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έβλεπε από κοντά τόσα άγρια ζώα! Η Δανάη είδε λιοντάρι, λεοπάρδαλη, ελέφαντα και ρινόκερο.

Η Δανάη Παππά δεν έχει αποκαλύψει ακόμη με ποιον ταξίδεψε στην Ζανζιβάρη, και δεν θα ήταν περίεργο να έχει κάνει αυτό το μοναδικό ταξίδι με τον νέο της σύντροφο, Λάμπρο Λάζαρη. Η ίδια δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από το εξωτικό αυτό μέρος στο Instagram και να μας κάνει να… ζηλεύουμε!

Δες το βίντεο:

Η Δανάη Παππά βλέπει πως μπορεί να πιάσει κάποιος καρύδες!

Read More

And More