Δανάη Παππά: Η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» είναι η πιο όμορφη νύφη! [pics]

Δανάη Παππά: Η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» είναι η πιο όμορφη νύφη! [pics] | tlife.gr

Η Δανάη Παππά είναι ένα από τα πιο φρέσκα και όμορφα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης! Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, «Τατουάζ» έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τη δουλειά της γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη. Μπορεί να έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές και να έχει δώσει συνεντεύξεις στα περιοδικά, όμως ποτέ δεν έχει μιλήσει ή παραδεχτεί κάτι για την προσωπική της ζωή.

Η ζωή της μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει. Ο συγκεκριμένος ρόλος στην σειρά του Alpha ήταν ένα δώρο για εκείνη και νιώθει ευγνώμων για το όμορφο παραμύθι που ζει. Ακόμα και αν είναι μόλις 22 χρονών, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως κάποια στιγμή θέλει να κάνει οικογένεια και ότι το νυφικό των ονείρων της θα έχει μακριά ουρά, δαντέλα και πέπλο.

Κάθε χρόνο τον Γενάρη οργανώνεται μια εκδήλωση στην οποία Ελληνίδες celebrities φοράνε νυφικά και κάνουν catwalk για καλό σκοπό. Ανάμεσα στις γυναίκες που θα λάβουν μέρος φέτος είναι και η Δανάη. Η γνωστή ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες και μετρά αντίστροφα για εκείνη την μέρα. Όπως θα δεις, το νυφικό της ταιριάζει πολύ!

Δες τις φωτογραφίες:

READ more