Δανάη Παππά: Η βραδινή έξοδος με τον Λάμπρο Λάζαρη και το τρολάρισμα από τον σύντροφό της

Ερωτευμένοι και αχώριστοι, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι. Η ηθοποιός της σειράς, Σασμός και ο νεαρός επιχειρηματίας ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι έκανε τη νέα του βραδινή εμφάνιση, όπου και διασκέδασε σε νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζονται φέτος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα.

Εκεί μάλιστα είχε βρεθεί και ο φακός του TLIFE εξασφαλίζοντας σχετικά στιγμιότυπα από την έξοδό τους.

Ο Λάμπρος Λάζαρης ανέβασε στο instagram φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο με την Δανάη Παππά, έχοντας στην παρέα τους την Σάντυ Χατζηϊωάννου και την Βέρα Μακρομαρίδου.

«Ας σας έστελνε» έγραψε με χιούμορ ο Λάμπρος Λάζαρης ο οποίος συνόδευσε τις τέσσερις γυναίκες στην έξοδό του.

«Θαυμάζω σε εκείνον ότι είναι εργασιομανής και το έχω κι εγώ αυτό. Οπότε εκεί ταιριάξαμε. Σπρώχνει ο ένας τον άλλο και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να θαυμάζω κάποιον, αν δεν το κάνω, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι σε μία σχέση», δήλωσε πρόσφατα η Δανάη Παππά για τον Λάμπρο Λάζαρη.

Η Δανάη Παππά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ηθοποιός της σειράς, Σασμός, απόψε στις 23:45 θα βρεθεί στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και θα μιλήσει ανοιχτά την πορεία της στην υποκριτική αλλά και την προσωπική της ζωή δίπλα στον Λάμπρο Λάζαρη.

 

Read More

And More