Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι αχώριστοι! Το γεύμα και οι αγορές σε γνωστό εμπορικό κέντρο [pics]

Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! O λόγος για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, οι οποίοι είναι full in love! Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, όμως γενικότερα αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλουν να προστατέψουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “8 Λέξεις” λάμπει από ευτυχία, αφού στο πρόσωπο του επιχειρηματία και μετρ του Γιώργου Σαμπάνη έχει βρει όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη!

Μπορεί οι επαγγελματικές απαιτήσεις της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη να είναι πολλές, όμως οι δυο τους προσπαθούν να κλέβουν λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις και να κάνουν πράγματα μαζί. Μετά το ταξίδι τους στην Βαρκελώνη και τις μοναδικές στιγμές που έζησαν εκεί, η όμορφη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας επέστρεψαν στη βάση τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη κατά τη διάρκεια της βόλτας τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Το ζευγάρι απόλαυσε το γεύμα του σε ένα από τα εστιατόρια του πολυκαταστήματος, ενώ στη συνέχεια έκανε τις αγορές του στα μαγαζιά. Ευδιάθετοι και ντυμένοι casual οι δυο τους δεν σταμάτησαν να συνομιλούν και να ανταλλάσσουν τρυφερές ματιές!

Ο Λάμπρος Λάζαρης, ως gentleman, κράτησε τις μεγάλες σακούλες των αγορών τους, προκειμένου η σύντροφός του να είναι άνετη και χαλαρή. Μετά το τέλος της βόλτας, το ζευγάρι αναχώρησε από το εμπορικό κέντρο και επιβιβάστηκε στη vespa του γνωστού επιχειρηματία.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More