Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εδώ κι ενάμιση  χρόνο είναι αχώριστοι. Οι κοινές τους εμφανίσεις ξεκίνησαν δειλά. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε τσακώσει να κάνουν τα ψώνια τους σε εμπορικό κέντρο και λίγο καιρό αργότερα έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση σε ένα νυχτερινό κέντρο.

Το ζευγάρι, όχι μόνο δεν κρύβει τον έρωτά του πια, αλλά αποφάσισε να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση του. Οι δυο τους, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real Life, εδώ και λίγο καιρό μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Συγκεκριμένα στο σπίτι του Λάμπρου στα νότια προάστια.

Η όμορφη ηθοποιός που το κοινό αγάπησε μέσα από τις σειρές «8 Λέξεις» και «Τατουάζ» και ο γοητευτικός επιχειρηματίας πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι.  Το ζευγάρι αποφάσισε να ανοίξει πανιά και να κάνει μια ρομαντική κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου. Μάλιστα, στο Μεγανήσι  η Δανάη είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την οικογένεια του συντρόφου της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, γευμάτισαν και πέρασαν χρόνο μαζί, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Read More

And More