Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ταξίδι για δύο στην Πορτογαλία – Φωτογραφίες

Μια από τις όμορφες περιόδους της ζωής τους, διανύουν η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η σχέση τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει, ενώ εδώ και αρκετό καιρό, η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, το οποίο φυσικά θέλουν να περάσουν μαζί!

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης συγκατοικούν σχεδόν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό στην εφημερίδα Secret, το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη εξοχική του κατοικία.

Ο Λάμπρος Λάζαρης και η ∆ανάη Παππά απέκτησαν μια όμορφη εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι, στον τόπο που πέρασε και περνάει όλα του τα καλοκαίρια, καθώς κατάγεται από τη Λευκάδα. Ο ίδιος μάλιστα ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και επαγγελματικά στο νησί, γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ταξίδι – αστραπή στη Λισαβόνα

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της είναι λάτρεις των ταξιδιών και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους, τους το επιτρέπουν, φροντίζουν να κάνουν μικρά ταξίδια, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό προκειμένου να δουν νέα μέρη και ανθρώπους.

Αυτή τη φορά, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στη Λισαβώνα. Μάλιστα τόσο η ηθοποιός όσο και ο αγαπημένος της, φρόντισαν να δημοσιεύσουν στα social media αρκετά βίντεο και εικόνες, δίνοντας μας μια μικρή γεύση από το πως περνούν στο ταξίδι τους.

Παράλληλα μάλιστα, γιόρτασαν και τα γενέθλια του Λάμπρου Λάζαρη, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με την έκπληξη που δέχτηκε από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δες όλες τις φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι τους στην Λισαβόνα: 

 

 

 

Read More

And More