Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ταξίδι για δυο στο Παρίσι – Φωτογραφίες και βίντεο

Η αγάπη της Δανάης Παππά και του συντρόφου της Λάμπρου Λάζαρη είναι γνωστή. H ηθοποιός και ο επιχειρηματίας φροντίζουν όποτε έχουν κάποιο κενό από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες να κάνουν μικρά ταξίδια είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό προκειμένου να δουν νέα μέρη και ανθρώπους.

Αυτή τη φορά, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Γαλλιά και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι. Μάλιστα τόσο η ηθοποιός όσο και ο αγαπημένος της, φρόντισαν να δημοσιεύσουν στα social media αρκετά βίντεο και εικόνες δίνοντας μας μια μικρή γεύση από το πως περνούν στο ταξίδι τους.

 «Τα ταξίδια είναι το μόνο πράγμα που ξοδεύεις λεφτά και σε κάνει πιο πλούσιο. Πιο πλούσιο από εικόνες, εμπειρίες. Δεν βρίσκω χαρά στο να ξοδεύω τις οικονομίες μου σε τσάντες, παπούτσια, ρούχα. Μου αρέσει να ταξιδεύω όσο πιο πολύ μπορώ. Το όνειρό μου είναι να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο. Με τον Λάμπρο έχουμε σκεφτεί να κάνουμε μία ταξιδιωτική εκπομπή. Αφού ταξιδεύουμε που ταξιδεύουμε, γιατί να μην δείξουμε και στον υπόλοιπο κόσμο ολοκληρωμένα την εμπειρίας μας σε κάθε προορισμό;» είχε δηλώσει η όμορφη η ηθοποιός στο παρελθόν για την κοινή αγάπη που έχει με τον σύντροφό της για τα ταξίδια.

Read More

And More