Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ταξίδι στη μαγευτική Κούβα για το ζευγάρι! [pics]

Με έναν υπέροχο τρόπο αποφάσισαν να καλωσορίσουν το 2020 η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης και έτσι έφτιαξαν τις αποσκευές τους και ταξίδεψαν στην μακρινή Κούβα. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σταματά τις εξορμήσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη, αφού λατρεύει να εξερευνά μαζί τον κόσμο και να ζει τον έρωτά του μακριά από όλους και όλα.

Η γνωστή ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε την παύση των γυρισμάτων στη σειρά “8 Λέξεις” με αφορμή τη γιορτινή περίοδο και ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με σκοπό να βρεθούν σε ένα ηλιόλουστο και ζεστό μέρος. Μπορεί να βρίσκονται λίγες ώρες στην Κούβα, όμως ήδη έχουν κολυμπήσει στα νερά και έχουν απολαύσει τον ήλιο!

Η Δανάη Παππά είναι full in love και πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιραστεί κοινά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της και να βρεθεί μαζί του σε κοσμοπολίτικα μέρη. Ζει την κάθε στιγμή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τους διαδικτυακούς φίλους της, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από το μαγευτικό μέρος που βρίσκονται.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι απολαμβάνει το καλοκαίρι μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

Read More

And More