Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις πασχαλινές διακοπές τους στην Εύβοια

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης διανύουν μια από τις όμορφες περιόδους της σχέσης του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η σχέση τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει, ενώ εδώ και αρκετό καιρό, η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, το οποίο φυσικά θέλουν να περάσουν μαζί!

Το αγαπημένο ζευγάρι φέτος αποφάσισε να περάσει τις πασχαλινές του διακοπές του σε ένα ήρεμο μέρος και αυτό ήταν η Εύβοια. Οι δυο τους δεν ταξίδεψαν ούτε στο εξωτερικό αλλά ούτε σε κάποιο πολυσύχναστο νησί αυτή τη φορά, αφού προτίμησαν να απολαύσουν χρόνο οι δυο τους σε ένα πανέμορφο μέρος της Εύβοιας δίπλα στη φύση.

Τόσο η Δανάη Παππά όσο και ο Λάμπρος Λάζαρης μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από την εξόρμησή τους, όπου όπως θα δεις, περιείχε πολλές βόλτες στη φύση, στη θάλασσα, ενώ μαζί τους είχαν και το πολυαγαπημένο τους σκυλάκι.

«Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ήρεμο Πάσχα με λίγους ανθρώπους αλλά πολλές ευχές», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του στο Instagram ο Λάμπρος Λάζαρης.

Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More