Δανάη Παππά: Ο χορός, ο μεγάλος έρωτας με τον Λάμπρο Λάζαρη και ο ρόλος της “κακιάς” στον Σασμό

Η Δανάη Παππά στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Σασμός” υποδύεται έναν ρόλο, που δεν την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η Δανάη Παππά υποδύεται στη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha την Θεοδώρα Αγγελάκη μια κακότροπη και αδίστακτη κοπέλα αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφη. Ο παράφορος έρωτας που νιώθει για τον Πέτρο Βρουλάκη την κάνει εμμονική και αναπτύσσει μέσα της θανατηφόρα μίση.

Ποια είναι όμως στην πραγματική ζωή η Δανάη Παππά;

Με καταγωγή από την Κέρκυρα, την Εύβοια και το Αγρίνιο, η Δανάη Παππά γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1996. Από πολύ μικρή άρχισε να ασχολείται με τον χορό που αποτελεί μια από τις μεγάλες της αγάπες μέχρι και σήμερα. Στο Λύκειο ωστόσο έλεγε ότι θέλει να γίνει αρχιτέκτονας κάτι για το οποίο άλλαξε γνώμη όταν στη ζωή της μπήκε το μιούζικαλ. Μια παράσταση μιούζικαλ στο σχολείο και ο πρώτος ρόλος που την ανατέθηκε ήταν αρκετά για να καταλάβει ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει στη ζωή της.

Τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια τα πέρασε στην Αθήνα ενώ όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να φύγει για τρεις μήνες στο εξωτερικό. Πήγε στο Brodway της Νέας Υόρκης όπου έκανε σεμινάρια χορού και θεάτρου και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή της στη χώρα μας άρχισε να ασχολείται με το modeling παίρνοντας μέρος σε διάφορα διαφημιστικά με τον χορό ωστόσο να υπάρχει πάντα στη ζωή της.

Αν και μόλις 25 ετών η Δανάη έχει ζήσει σε διάφορες μητροπόλεις του κόσμου ακολουθώντας τη μεγάλη της αγάπη, τον χορό. Είναι χορογράφος, δασκάλα χορού, performer, δασκάλα yoga ενώ έχει υπάρξει και μαζορέτα. Παράλληλα σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία, έκανε μεταπτυχιακό στη Μουσειολογία της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και Χορογραφία στο Middlesex University του Λονδίνου.

Το 2017 θα κάνει το τηλεοπτικό της Ντεμπούτο μέσα από τη σειρά “Τατουάζ” και πολύ γρήγορα θα καταφέρει να ξεχωρίσει.

 

“Ο Ανδρέας Γεωργίου με ανακάλυψε μέσω του προφίλ μου στο Instagram. Μου έστειλε μήνυμα και με κάλεσε στην Κύπρο για οντισιόν. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν, αν είμαι ηθοποιός κι αν μένω στην Ελλάδα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν, αν είναι ο αληθινός Ανδρέας, γιατί κυκλοφορούν πολλά ψεύτικα προφίλ. Μετά από την έρευνα που έκανα και είδα, ότι πραγματικά είναι αληθινή η πρόταση που μου κάνει, προχωρήσαμε τη συνεργασία” έχει αποκαλύψει η ίδια.

Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμη ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά “8 λέξεις” και μερικά ακόμα guest ενώ φέτος αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα και να αναλάβει τον ρόλο της “κακιάς” στη σειρά “Σασμός”.

Σε όλα της τα βήματα και τις αποφάσεις της όμως η Δανάη Παππά έχει έναν σημαντικό σύμμαχο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη. Η σχέση τους ξεκίνησε στα μέσα του 2019 και εν μέσω την πρώτης καραντίνας θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσουν πράγμα που τους έδεσε ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, έχουν γνωριστεί και οι οικογένειες τους, ενώ η Δανάη Παππά έχει κερδίσει τις καρδιές όλων όσοι ανήκουν στο κοντινό περιβάλλον του συντρόφου της. Αν και στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους, πλέον ζουν κάθε στιγμή αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω τους.

Read More

And More