Δανάη Παππά: Οι αποκαλύψεις για τον “Σασμό” και η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς της

Μέσω skype εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης η Δανάη Παππά η οποία μίλησε για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» αποκαλύπτοντας τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Η Θεοδώρα δε ξέρει για τον φονιά, ξέρει και υποψιάζεται όμως ότι ο Μανώλης τον έχει δει. Ο Μανώλης θα υποστεί πολύ μεγάλη πίεση από τη Θεοδώρα και μπορεί στο τέλος να αναγκαστεί να της πει ή να αλλάξει τα δεδομένα. Ο γάμος της Θεοδώρας και του Γιώργου δε θα πάει καλά. Μπορεί η Θεοδώρα να μην τον αγαπάει ακόμα και να το κάνει για να πληγώσει τον Πέτρο, να μην πάει κόντρα στους γονείς της, επειδή κοιτάει το συμφέρον της…αλλά στην πορεία θα αρχίσει να τον αγαπάει και να τον εκτιμάει και θα αναπτύξουν ένα διαφορετικό είδος αγάπης.

Στα επόμενα επεισόδια που κάτι θα γίνει με τη δουλειά του, η Θεοδώρα θα δείξει πως είναι όντως δίπλα του και τον υποστηρίζει και είναι εκεί γι΄αυτόν. Η σχέση της με τον Πέτρο δε θα τελειώσει εδώ. Κάτι έχω ακούσει για μια νέα γυναίκα στη ζωή του Πέτρου όμως ακόμα και εκεί η Θεοδώρα θα μπλεχτεί» είπε η Δανάη Παππά.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε και μια κίνηση ανθρωπιάς που έκανε μέσα στο καλοκαίρι η νεαρή ηθοποιός και πιο συγκεκριμένα την απόφασή της να αγοράσει δυο κρεβάτια νοσοκομείου το οποίο χάρισε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με την ίδια να απαντά: 

«Είναι κάτι που δεν το έκανα για να ακουστεί. Έγινε πριν αρκετό καιρό. Κάθε φορά μαζεύω χρήματα για κάποιο ταξίδι. Έτυχε εκείνη την περίοδο να πάω στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και να δω τι συνέβαινε εκεί, ήταν η περίοδος που τα νοσοκομεία ήταν υπερπλήρης, η κατάσταση ήταν πραγματικά τραγική. Και σκέφτηκα πως αφού η κατάσταση είναι έτσι γιατί να πάω ένα ταξίδι εγώ ενώ υπάρχει κόσμος που δεν έχει τα βασικά για την υγεία του. Έτσι πήρα αυτή την απόφαση και πραγματικά ήταν ότι πιο όμορφο έχω κάνει ποτέ.

Το λέω και συγκινούμαι. Δεν ήταν κάτι τεράστιο, ήταν ότι μπορούσα. Η χαρά που πήραν αυτή η άνθρωποι και η συγκίνησή τους σε γεμίζει, νιώθεις ότι βοηθάς πραγματικά. Μακάρι ο καθένας μας να δώσει κάτι μικρό, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι τεράστιο, δε χρειάζεται να είναι μια δωρεά σε ένα νοσοκομείο, ας είναι ένα μικρό λιθαράκι» είπε.

Read More

And More