Δανάη Παππά – Σασμός: Η σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη, η επιθυμία να γίνει μητέρα και η εκπομπή που ετοιμάζουν

Για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα μίλησε η Δανάη Παππά, σε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real Life» και τη Νίκη Κώτσου.

Για τον ρόλο της ως Θοδώρα στη σειρά Σασμός

«Ο ρόλος μου στη σειρά δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα μου στην πραγματικότητα και αυτό είναι που μου αρέσει πιο πολύ, η πρόκληση. Τα περισσότερα πράγματα που κάνει η Θοδώρα στη σειρά η Δανάη δεν θα τα έκανε ποτέ.

Για παράδειγμα, η Θοδώρα συμπεριφέρεται άσχημα στον αδελφό της, η Δανάη έχει τον αδελφό της στα όπα όπα», είπε αρχικά η Δανάη Παππά, ενώ συνέχισε δίνοντας ένα spoiler, αποκαλύπτοντας αν θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της με τον Γιώργη: «Πιστεύω ότι η απάντηση σε αυτό είναι ναι, ναι και ναί! Ενώ η Θοδώρα φαίνεται να μην θέλει πραγματικά τον Γιώργη, όσο περνά ο καιρός αρχίζει να τον αγαπά. Δεν υπάρχει έρωτας, η συντροφικότητα, όμως, τους κρατά μαζί», δήλωσε η Δανάη Παππά.

  

Η Δανάη Παππά για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη 

«Έχουμε έναν σκύλο, τον Σπίθα, και μια γατούλα, τη Στάχτη. Για εμένα είναι τα παιδιά μου, δεν μπορώ να σκεφτώ πια τη ζωή μου και το σπίτι μου χωρίς αυτά… Έχει περάσει από το μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω. Θεωρώ πως είμαι ακόμη μικρή, βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή… Ένα ζευγάρι που αγαπιέται και θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί μπορεί να το κάνει και χωρίς τον γάμου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

 

Είναι στην ευχέρεια του ζευγαριού το τι θέλει να κάνει, παραδέχτηκε η ηθοποιός ενώ στο ενδεχόμενο να αφήσει την καριέρα της για την οικογένεια, απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου για να κάνω οικογένεια. Και είμαι σίγουρη ότι κανένας άνδρας δεν ρωτήθηκε ποτέ αν θα αφήσει τη δουλειά του για να κάνει οικογένεια. Είμαστε σε μία εποχή που σε μία οικογένεια συμμετέχουν και οι δύο γονείς ισάξια», δήλωσε η Δανάη Παππά.

Η Δανάη Παππά μαζί στην tv με τον Λάμπρο Λάζαρη;

 «Τα ταξίδια είναι το μόνο πράγμα που ξοδεύεις λεφτά και σε κάνει πιο πλούσιο. Πιο πλούσιο από εικόνες, εμπειρίες. Δεν βρίσκω χαρά στο να ξοδεύω τις οικονομίες μου σε τσάντες, παπούτσια, ρούχα. Μου αρέσει να ταξιδεύω όσο πιο πολύ μπορώ. Το όνειρό μου είναι να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο. Με τον Λάμπρο έχουμε σκεφτεί να κάνουμε μία ταξιδιωτική εκπομπή. Αφού ταξιδεύουμε που ταξιδεύουμε, γιατί να μην δείξουμε και στον υπόλοιπο κόσμο ολοκληρωμένα την εμπειρίας μας σε κάθε προορισμό;».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

 

Read More

And More