Δανάη Παππά: Το ταξίδι στην Κούβα της θύμισε μια μεγάλη της αγάπη [pic]

Η Δανάη Παππά μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, στην αρχή της νέας χρονιάς, έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ταξίδεψαν στην Κούβα. Η γνωστή ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στη σειρά “8 λέξεις” στον ΣΚΑΪ και ο μετρ του Γιώργου Σαμπάνη απόλαυσαν μοναδικές στιγμές σε καλοκαιρινό κλίμα στο νησί της Καραϊβικής.

Ανάμεσα στις ξεχωριστές εμπειρίες που βίωσε είναι και η μουσική και ο χορός στην Κούβα που της θύμισε την εποχή που και εκείνη χόρευε. Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος της να είναι περιορισμένος λόγω της έντονης καθημερινότητάς της, όμως ο χορός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της όπως τονίζει η ίδια σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα η Δανάη Παππά, την Δευτέρα, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τις βόλτες της στους δρόμους της Κούβας σημειώνοντας:

“Ο χορός είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου που έχω αφήσει κάπως πίσω τα τελευταία χρόνια λόγω υποχρεώσεων.. Στην Κούβα σε καθε στενό και πλατεία υπάρχουν μικρές μπάντες ντόπιων καλλιτεχνών που παίζουν Κουβανέζικη μουσική και χορεύουν όλοι μαζί.. σε αυτό το ταξιδι «ξύπνησε» εκείνο το κορίτσι μέσα μου, που όποτε έβλεπε ανθρώπους να χορεύουν έπαιρνε μέρος.. Να την αγαπάτε την Κούβα, όπως αγαπώ και εγώ αυτό το κορίτσι!!”

Read More

And More