Δανάη Σκιάδη: Η εξομολόγηση για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Νικόλα Παπαγιάννη στα «Καλάβρυτα 1943»

Η Δανάη Σκιάδη πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της Νικόλα Παπαγιάννη στην κινηματογραφική ταινία «Καλάβρυτα 1943», η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα στα σινεμά. (Δες εδώ φωτογραφίες του TLIFE από την επίσημη πρώτη προβολή που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος)

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Γιώργο Μπέζα για την ταινία, αλλά και για τη συνεργασία με τον σύζυγό της.

«Το να δουλεύω με τον σύζυγό μου είναι υπέροχο. Ο Νικόλας είναι ένας καλλιτέχνης που έχει πολύ μεγάλη πορεία στο θέατρο και φυσικά στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση. Όταν συναντηθήκαμε, συναντήθηκαν δύο άνθρωποι και δυο καλλιτέχνες. Συμπορευόμαστε και στη ζωή και στην τέχνη. Όταν κάνεις την ίδια δουλειά με τον σύντροφό σου, σίγουρα τον καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα» είπε η Δανάη Σκιάδη.

 

Η Δανάη Σκιάδη συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχω το μωρό μας, νιώθω απόλυτα τυχερή. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα έναν συγκεκριμένο ρόλο. Από μικρή το ήξερα ότι θα κάνω αυτήν τη δουλειά. Καμία δουλειά δεν είναι εύκολη, όλα τα πράγματα έχουν κόπο, τα στραβά τους, τα άσχημά τους».

Read More

And More