Δανάη Στράτου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ της Βενετίας στο πλευρό του Βαρουφάκη!

Στο Φεστιβάλ της Βενετίας για να συνοδεύσει τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη βρέθηκε η Δανάη Στράτου και έκλεψε τις εντυπώσεις. Chic με μια εντυπωσιακή γαλάζια τουαλέτα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, η Δανάη Στράτου άφησε για λίγο στην άκρη το ροκ –πιο casual- στυλ της και εντυπωσίασε.

Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε το Σάββατο στην 76η Μόστρα για την πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο δωμάτιο» του Κώστα Γαβρά, που βασίζεται στο βιβλίο του πρώην Υπουργού Οικονομικών «Ανίκητοι ηττημένοι» και προβλήθηκε στο φεστιβάλ εκτός συναγωνισμού. Φωτογραφήθηκαν μάλιστα και με τους ηθοποιούς που τους ενσαρκώνουν στην ταινία Χρήστο Λούλη και Βαλέρια Γκολίνο.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και χωρίς γραβάτα για το κόκκινο χαλί, ενώ η Δανάη Στράτου φόρεσε μια μακριά τουαλέτα σε θαλασσί απόχρωση. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, το φόρεμά της σχεδιάστηκε από την ίδια και φτιάχτηκε από τους οίκους Λαλαούνη και Ζούλια.

Λίγο μετά την πρεμιέρα, μάλιστα, με πιο casual αυτή τη φορά διάθεση, το ζευγάρι βρέθηκε στο Ristorante La Terrazza Excelsior, όπου συναντήθηκε και με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Ο ίδιος μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ έπαιρναν το απεριτίφ τους και έγραψε στο Instagram: «Στην εκδήλωση του @filmfestivalgr. Το σενάριο βασίστηκε στο δικό του βιβλίο, και περιγράφει το χρονικό των διαπραγματεύσεων, σε ένα πολιτικό θρίλερ διαλόγων, «διαδρόμων» και αντεγκλήσεων. Είπαμε πολλά. Όλα off the record».

Το ζευγάρι με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Instagram

Read More

And More