Δανάη Στράτου: “Μηχανόβια” με στιλ στο Κολωνάκι [pics]

Η Δανάη Στράτου μας έχει απασχολήσει αρκετά λόγω της απασχόλησης του συζύγου της, Γιάνη Βαρουφάκη με την πολιτική. Η ίδια ως εικαστικός είχε πάντα πιο χαμηλό προφίλ και αυτό προσπαθεί να διατηρήσει και τώρα. Βέβαια, τα φωτογραφικά φλας αστράφτουν όταν την πετύχουν κάπου και αυτή τη φορά την συνάντησαν στο Κολωνάκι. Το κέντρο είναι η περιοχή της και αρκετά συχνά κινείται στους γύρω δρόμους και μάλιστα έχει επιλέξει για τις μετακινήσεις τους τους δύο τροχούς.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε με total black look να αναβαίνει στη μηχανή της. Η Δανάη Στράτου είναι από τις γυναίκες που έχει ιδιαίτερο στιλ και κάνει πάντα chic εμφανίσεις. Δεν χάνει την κομψότητά της ούτε ως αναβάτης και φυσικά φοράει πάντα το κράνος της αφού δίνει προτεραιότητα στην ασφάλειά της.

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του Γιάνη Βαρουφάκη κάνει και νέο επαγγελματικό βήμα. Μπαίνει στο χώρο της διοργάνωσης συνεδριών και σεμιναρίων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών έχοντας στο βιογραφικό της πολλές διασυνδέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More