Δανάη Στράτου: Τα μαγευτικά τοπία από την Κρήτη στην περιοδεία του Γιάνη Βαρουφάκη!

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποίησε αυτές τις μέρες ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιανης Βαρουφάκης και από το πλευρό του δεν έλειψε και η σύζυγός του Δανάη Στράτου. Ο γνωστός πολιτικός επισκέφτηκε το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι και παραχώρησε  δυο συνεντεύξεις Τύπου στο Ηράκλειο και τα Χανιά όπου παρουσίασε αναλυτικά την πρόταση νόμου του ΜέΡΑ25 για την προστασία των πολιτών από την οικονομική κρίση.

Στην ολιγοήμερη περιοδεία του στο νησί τον συνόδευσαν η αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής Σοφία Σακοράφα, η βουλευτής Α’ Αθήνας Αγγελική Αδαμοπούλου και ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης Γιώργος Λογιάδης καθώς και στελέχη του ΜέΡΑ25. Φυσικά, μαζί του ήταν και η σύζυγός του Δανάη Στράτου που παραμένει πάντα διακριτικά στο πλευρό του.

Χανιά

Ρέθυμνο

Ιεράπετρα

Η Δανάη Στράτου μάλιστα, ανέβασε και στο Instagram της μερικές καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τη βόλτα της στην Κρήτη και τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων δεν είχαν τέλος. Η κα Στράτου άλλωστε είναι γνωστή για την αισθητική της και οι φωτογραφίες της είχαν ως στόχο να αναδείξουν τις ομορφιές της Ελλάδας, μέσα από το προφίλ της στα social media.

Read More

And More