“Dancing” : Η ανακοίνωση ενός προαναγγελθέντα… νικητή !

“Dancing with the stars”… Ο χθεσινός τελικός ήταν μακράν ο πιο βαρετός τελικός και από το “Dancing 1” και από το “Dancing 2”, σε ότι έχει να κάνει με το… σασπένς της βραδιάς. Η΄μάλλον για να ακριβολογώ, ήταν ένας τελικός χωρίς σασπένς.

Ναι, σε ότι έχει να κάνει με την αγωνία του αποτελέσματος και με την αδυμονία του να μάθεις τον νικητή μετά από 14 ολόκληρες εβδομάδες, δεν υπήρχε κανένα, μα κανένα καριοχτύπι… Και αυτό γιατί; Γιατί εννοείται πως ήταν κάτι παραπάνω από προβλέψιμο το αποτέλεσμα. Δηλαδή, και με κλειστά τα μάτια να έβλεπες φέτος όλο το χειμώνα ‘Dancing”, εννοείται πως θα είχες καταλάβει πως το φετινό σόου του ΑΝΤ1 άνηκε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ναι, όσο το σκέφτομαι, ο χθεσινός τελικός ήταν ο πιο προβλέψιμος τηλε-τελικός που έχω παρακολουήσει ever… Και για να ακριβολογώ ήταν τόσο προβλέψιμος που από το δεύτερο live όλοι ξέραμε πως στο τέλος θα παρακολουθήσουμε τον θρίαμβο της γνωστής ηθοποιού.

Φυσικά, το ότι η Ντορέττα σήκωσε την “κούπα” είναι κάτι που ήταν απολύτως θεμιτό, γιατί όντως το κορίτσι ήταν με μία λέξη ΘΕΑ σε όλα τα live ,όμως, κι από την άλλη δεν μπορώ να μην σας εξομολγηθώ την αμαρτία μου ότι η κυριαρχία της Ντορέττας ήταν ένα από τα κυρίαρχα πράγματα που με έκαναν φέτος να βαρεθώ ολίγον τι το χορευτικό σόου των Αντεννικών…

Κατά τα άλλα ο χθεσινός τελικός ήταν πραγματικά μία ωραία βραδιά. Μας χάρισε μία τηλεοπτική βραδιά ευχάριστη και αρκετά λαμπερή. Η χθεσινή βραδιά έμοιαζε με μία μεγάλη σαπουνόφουσκα, με την καλή έννοια… Για όσους ήθελαν λίγο να χαζέψουν πραγματικά τους παρέσυρε στο παιχνίδι της. Το θέμα είναι όμως ότι αυτή η σαπουνόφουσκα του “Dancing” έσκασε και έφτασε η στιγμή να προσγειωθούμε ανώμαλα στους καναπέδες μας και να έρθουμε και πάλι αντιμέτωποι με μία πιο… γκρίζα τηλεοπτική πραγματικότητα.

Από τις στιγμές που ξεχώρισα χθες, ήταν η κοινή χορευτική δοκιμασία της Ντορέττας και του Ηλία, η οποία πραγματικά με εντυπωσίασε, όπως επίσης ευχάριστο ήταν και το γεγονός ότι το… ακούνητο στρατιωτάκι Ζέτα Μακρυπούλια επιτέλους ξεκόλλησε από την θέση της και για τα μάτια μας μόνο, μας προσέφερε μία σούπερ σέξι χορογραφία, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Επίσης, ευχάριστες ήταν για μένα και οι επανεμφανίσεις τόσο της Βάσιας Τριφύλλη και του Γιώργου Τσαλίκη, όσο και της Λάουρας Νάργες, κάτι το οποίο δεν μπορώ να πω για τον Σπύρο Σούλη, τον Κώστα Κρομμύδα, αλλά και τον Γιάννη Αιβάζη, του οποίου η τηλεοπτική εικόνα στο φινάλε όπου μασούσε τόσο άγαρμπα τσίχλα, ήταν τόσο ενοχλητική…

Εννοείτε δε, πως ακόμα για μία φορά χάρηκα στην κριτική επιτροπή και την παρουσία του Αλέξη Κωστάλα, αλλά και της Γκαλένα Βελίκοβα, ενώ αν και αγαπώ Κάτια Δανδουλάκη, πρέπει να σας ομολογήσω πως με το στυλ που είχε και τους τόνους της, παραλίγο να με στείλει για ύπνο.

Οσο για το ποια ήταν η πιο μαγική στιγμή ; Η εμφάνιση των Ολυμπιονικών μας σε μία ιδιαίτερη χορογραφία της Γκαλένας. Οσο έβλεπα αυτά τα παιδιά θυμήθηκα πως εξακολουθούν να υπάρχουν λόγοι που πρέπει να νιώθουμε περήφανοι γιατί είμαστε Ελληνες…

Και μιας και μιλάμε για… στιγμές, κάπου εδώ πρέπει να σας πω, πως για μένα η πιο αληθινά ουσιαστική και ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση του 15χρονου Χρήστου, αυτού του μικρού ήρωα και παράλληλα του τεράστιου μαχητή της ζωής, ο οποίος με λίγα μόνο λόγια κατάφερε να μας συγκηνίσει και να αγγίξει τις καρδιές μας, κάτι το οποίο μάλλον δεν αιστάνθηκαν οι Αντεννικοί.

Ηταν απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο του πήραν τον λόγο, για να περάσουν με… χίλια στο διαφημιστικό σποτάκι του χορηγού της σόου! Ο Χρήστος βλέπετε, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ότι είχε να μας πει και έκανε το λάθος να ζητήσει να μιλήσει λιγάκι παραπάνω… Που να βρεθεί όμως ο χρόνος; Ο χρόνος είναι χρήμα στην TV και γι ΄αυτό γίνονται όλα, οπότε κι εσείς μην… μασάτε με την υποτιθέμενη φιλανθρωπική ευαισθησία… Mone,money,money…

Τέλος, να πω κι ένα μπράβο στον Ηλία Βρεττό, τον οποίο δεν γνώριζα καν πριν ξεκινήσει το “Dancing” και πραγματικά καθ ‘ όλη την διάρκεια της σεζόν κατάφερε να με κερδίσει με την σεμνότητά του και τους καλούς του τρόπους μπροστά και κυρίως πίσω από τις κάμερες. Ασχετο, αλλά σκεφτείτε ο Ηλίας να έμπαινε στο “Dancing” και να είχε και μία ιδέα από χορό τι θα γινόταν !!!



Read More

And More