Dancing With The Stars: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του πιο λαμπερού χορευτικού show! [pics]

Σε μόλις τρεις μέρες αναμένεται η πρεμιέρα του έκτου κατά σειρά Dancing With The Stars! Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή επιστρέφει το πιο εντυπωσιακό χορευτικό show, με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή. Μερικοί από τους πιο διάσημους Έλληνες, τόσο από τον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και από τον αθλητικό θα σχηματίσουν ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και θα μας δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Φυσικά, όλα αυτά θα γίνουν για έναν πολύ καλό και σημαντικό σκοπό!

Τα έσοδα από τα επεισόδια του “Dancing with the Stars” θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Οι τέσσερις κριτές θα είναι με αλφαβητική σειρά η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Αλέξης Κωστάλας, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιάγκας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κρίνουν τις εμφανίσεις των διάσημων παικτών! Παράλληλα, ο Σάββας Πούμπουρας θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις, backstage, καθ’ όλη τη διάρκεια του live show.

 Αλέξης Κωστάλας – Γκαλένα Βελίκοβα – Γιώργος Λιάγκας – Ελεονώρα Μελέτη

Ευαγγελία Αραβανή – Σάββας Πούμπουρας

Το πρωί της Τρίτης έγινε η παρουσίαση του Dancing With The Stars, σε γνωστό μαγαζί στο Ψυχικό. Οι διάσημοι παίκτες, η κριτική επιτροπή και η λαμπερή παρουσιάστρια βρέθηκαν εκεί, γνωρίστηκαν, ήπιαν τον καφέ τους και έδειξαν την ανυπομονησία αλλά και τον ενθουσιασμό τους για το νέο χορευτικό τους εγχείρημα! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους διαγωνιζόμενους παίκτες, οι οποίοι όπου βρισκόντουσαν δήλωναν πόσο έτοιμοι… αλλά και κουρασμένοι είναι.

Μιχάλης Σεΐτης – Διονύσης Αλέρτας – Μαρία Κορινθίου

Ανάμεσα στους διάσημους παίκτες που έδωσαν το παρών στην παρουσίαση ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Δωροθέα Μερκούρη, ο Άνθιμος Ανανιάδης, η Μαρία Κορινθίου, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Μαρία Καλάβρια. Οι εν δυνάμει χορευτές μίλησαν στις κάμερες και αποκάλυψαν τις πολύωρες πρόβες που κάνουν, ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή του Dancing With The Stars!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Αντώνης Βλοντάκης

Μαρία Καλάβρια

Βαγγέλης Κακουριώτης

Διονύσης Αλέρτας

Μαρία Κορινθίου

Άνθιμος Ανανιάδης – Γιώργος Λιάγκας

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Μαρία Κορινθίου – Μιχάλης Σεΐτης – Διονύσης Αλέρτας – Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Γιώργος Λιάγκας – Ελεονώρα Μελέτη – Ευαγγελία Αραβανή – Γκαλένα Βελίκοβα – Αλέξης Κωστάλας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More