Dancing with the stars: Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό show χορού! [pics]

Εκπλήξεις, ανατροπές και εμφανίσεις που συζητήθηκαν πολύ είχε το live της Παρασκευής του Dancing with the stars. Το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το παιχνίδι ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, που χόρεψαν σάλσα μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη.

Ωστόσο, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν ήταν η μόνη που απασχόλησε τους κριτές. Η εντυπωσιακή Ευαγγελία Αραβανή καλωσόρισε τους: Γιώργο Λιάγκα, Ελεονώρα Μελέτη, Γκαλένα Βελίκοβα και Αλέξη Κωστάλα, αλλά και την Μαρία Σολωμού που έκανε guest εμφάνιση κριτή.

Ενώ, στη σκηνή βρέθηκαν όλα τα ζευγάρια με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Φυσικά ξεχώρισε ο Κώστας Βουτσάς που χόρεψε με τον Άνθιμο Ανανιάδη, η Μορφούλα Ντώνα με τον καυτό χορό της πλάι στην Όλγα Πηλιάκη, η Λάουρα Νάργες με την Ευριδίκη Βαλαβάνη, ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου και πολλοί ακόμη.

Highlight της βραδιάς ο χορός του Νίκου Κοκλώνη!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Δες φωτογραφίες:

Ευαγγελία Αραβανή

Σάββας Πούμπουρας

Κλέλια και Άννυ Πανταζή

Ο καυτός χορός της Μορφούλας Ντώνα με την Όλγα Πηλιάκη

Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης

Κώστας Τσουρός με την Μαντώ Γαστεράτου

Ο Κώστας Βουτσάς

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Μιχάλης Σεΐτης

Μυριέλλα Κουρεντή

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Λάουρα Νάργες

Μαρία Σολωμού

Read More

And More