Dancing with the Stars: Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό!

Αυτό ήταν… Το “Dancing with the Stars” έριξε αυλαία και ο χορός ήταν πιο εντυπωσιακός από ποτέ! Μεγάλος νικητής του φετινού “Dancing with the Stars”, o Βαγγέλης Κακουριώτης!

Η βραδιά του μεγάλου τελικού ξεκίνησε δυναμικά! Η παρουσιάστρια, Ευαγγελία Αραβανή και παίκτρια του “Dancing with the Stars 4” μας χάρισε ζωντανά, μία εκρηκτική χορογραφία μαζί με τους “Salsa Sinners”.

Οι κριτές Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Γιώργος Λιάγκας και το 4ο μέλος, ο guest κριτής της πιο κρίσιμης βραδιάς για το χορευτικό show, Χάρης Χριστόπουλος είχαν έτοιμες τις «ρακέτες» τους για τα ζευγάρια μας, για τελευταία φορά. Ωστόσο, η βαθμολογία των κριτών δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, καθώς η τελική απόφαση ήταν καθαρά απόφαση του κοινού.

Οι 3 φιναλίστ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βαγγέλης Κακουριώτης και Όλγα Πηλιάκη μας καθήλωσαν με τις χορευτικές τους ικανότητες!

 

Η στιγμή για τα αποτελέσματα έφτασε… Οι τηλεθεατές ψήφισαν και έστειλαν στην τελική αναμέτρηση την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Φυσικά, από αυτή τη βραδιά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα αστέρια που διαγωνίστηκαν φέτος τα οποία, με τις επιδόσεις τους στο παρκέ, μας απέδειξαν ότι όποιος μπαίνει στον χορό… χορεύει για τα καλά!

Στο dance floor, απολαύσαμε για μία ακόμη φορά τη Βίκυ Κάβουρα και τον παρτενέρ της Γιώργο Κετσερίδη, τον Κώστα Τσουρό με τη Μαρία Τσίτου, την Άννη Πανταζή με τον Ρίχαρντ Σιλάγκι, τον Άνθιμο Ανανιάδη με τη Τζένη Νικολέντζου, τη Μαρία Κορινθίου με τον Ηλία Μπούτση, τον Μιχάλη Σεΐτη με την Κλώντια – Άννα Στώγια, τη Μαρία Καλάβρια με τον Γιάννη Σούσουρη, τη Δωροθέα Μερκούρη με τον Βλαντιμίρ Μορότσκο, τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, τον Αντώνη Βλοντάκη με την Ελίνα Πίνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή με τον Τάσο Ρούσσο.

Μαζί μας και ο Αλμπέρτο Εσκενάζη καθώς και η Χριστίνα Λαμπίρη, οι οποίοι παρακολούθησαν τον τελικό.

Η συνέχεια ήταν άκρως ξεσηκωτική, αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Βαγγέλης Κακουριώτης επέστρεψαν στη σκηνή για να «μονομαχήσουν» στον τελευταίο και πιο συναρπαστικό τους χορό, διεκδικώντας την πρωτιά. Διαγωνίστηκαν σε ίδιο κομμάτι, με μία freestyle χορογραφία, κατέπληξαν τους κριτές και απέσπασαν και οι δύο, την απόλυτη βαθμολογία, 40 βαθμούς.

Τη μεγάλη στιγμή της βραδιάς, η αγωνία κορυφώθηκε για τους δύο φιναλίστ μας… Κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού, μεγάλοι νικητές του φετινού “Dancing with the Stars», αναδείχθηκαν ο Βαγγέλης Κακουριώτης και και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Ο “king” των social media, Σάββας Πούμπουρας ήταν συνεχώς στα backstage, να στηρίζει τους διαγωνιζόμενους, με το δικό του μοναδικό τρόπο… και να μας μεταφέρει ανελλιπώς σχόλια από τα social media.

Και κάπως έτσι, ο Μεγάλος Τελικός ολοκληρώθηκε με πολλή χαρά αλλά και συγκίνηση…

Χόρεψαν, προσπάθησαν με όλες τις δυνάμεις τους, κουράστηκαν, ξεπέρασαν τα όριά τους, αλλά πέρασαν όμορφα και μας πρόσφεραν μοναδικές χορευτικές στιγμές! Όλα τα αστέρια μας χόρεψαν για να στηρίξουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος). Ο χορός τους, η συμμετοχή και η αγάπη του κόσμου, χάρισε το χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και στήριξε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που χόρευαν όλο αυτόν τον καιρό… και λόγος για… χορό θα υπάρχει πάντα!

Εις το επανιδείν!

Read More

And More