Dancing with the Stars: Πότε είναι ο μεγάλος τελικός

Ένας συναρπαστικός Ημιτελικός ήταν το 13ο live του “Dancing with the Stars”. Και φυσικά… ένα μεγάλο στοίχημα για τους διαγωνιζόμενους.

Οι απαιτήσεις και η αγωνία χτύπησαν κόκκινο. Έπρεπε να ενθουσιάσουν κοινό και κριτές, να είναι άψογοι! Τα 5 ζευγάρια μας ανέβηκαν δύο φορές στο dance floor και διαγωνίστηκαν σε δύο χορογραφίες. Η δεύτερη ήταν καθαρά δική τους επιλογή και αυτή που οδήγησε τους 3 στο Μεγάλο Τελικό.

Όπως σε κάθε live, η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, έδωσε το σύνθημα της έναρξης, οι κριτές Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας και Γιώργος Λιάγκας πήραν θέσεις μαζί με το 4ο μέλος, τον guest κριτή της βραδιάς και νικητή του “Dancing with the Stars 4”, Ησαΐα Ματιάμπα. Ο Σάββας Πούμπουρας στο backstage, όπως πάντα, μας μετέφερε το κλίμα και όλα τα hot σχόλια από τα social.

Αφού ολοκληρώθηκαν και οι δυο χορογραφίες, ανακοινώθηκαν και τα τελικά αποτελέσματα. Οι δύο φιναλίστ που πήραν απευθείας το εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Κώστας Τσουρός αποχαιρέτησε το “Dancing with the Stars”, ενώ η Όλγα Πηλιάκη και η Μυριέλλα Κουρεντή διαγωνίστηκαν στο Dance off, από το οποίο νικήτρια αναδείχτηκε η Όλγα κερδίζοντας τη θέση στην τριάδα του Τελικού.

Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την επόμενη Παρασκευή 4 Μαΐου στις 21:00, για το Μεγάλο Τελικό, που θα διεξαχθεί ανάμεσα στους 3 φιναλίστ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βαγγέλη Κακουριώτη και Όλγα Πηλιάκη. Οι 3 φιναλίστ έχουν στο μυαλό τους μόνο την πρωτιά. Θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους με το χορό τους, θα εντυπωσιάσουν και θα διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρωτιά!

Και φυσικά Τελικός χωρίς εκπλήξεις δε γίνεται..

Ακόμη: Ο ρόλος του κοινού πιο καθοριστικός από ποτέ. Οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές για όλη την εβδομάδα πριν τον Τελικό, για να μπορεί να ψηφίζει οποιαδήποτε στιγμή το αγαπημένο του αστέρι, συνεισφέροντας έτσι και σε ένα πολύ καλό σκοπό!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Read More

And More