Daniel Day Lewis: Πρεμιέρα για καλό σκοπό στο “Σταύρος Νιάρχος” [pics]

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Daniel Day Lewis. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ταξίδεψε, για ακόμα μία φορά στην Ελλάδα, για να είναι παρών σε αυτή τη βραδιά που είχε ιδιαίτερη σημασία. Τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο σωματείο “Ανοιχτή Πόρτα” με το οποίο ο χολιγουντιανός σταρ έχει ιδιαίτερη σχέση και μίλησε για αυτήν στην συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα

Στο πλευρό του Daniel Day Lewis και στις δύο δημόσιες εμφανίσεις του στην Αθήνα ήταν η Δάφνη Οικονόμου, η πρόεδρος του “Ανοιχτή Πόρτα”. Οι δυο τους βρέθηκαν στην σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και μίλησαν μετά το τέλος της ταινίας με τους παρευρισκόμενους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί!

Η πρεμιέρα της ταινίας “Αόρατη Κλωστή” (Phantom Thread) είχε ιδιαίτερη σημασία γιατί πρόκειται και για τον τελευταίο ρόλο της καριέρας του. Κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος. Είναι μάλιστα και υποψήφιος για Όσκαρ και πολλοί είναι αυτή που πιστευούν ότι θα κλείσει την λαριέρα του αποκτώντας το 4ο κατά σειρά χρυσό αγαλματίδιο.

Με την παρουσία της τίμησε την πρεμιέρα και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Μαζί με τον πρωταγωνιστή, τον  Πρίγκηπα Μιχαήλ, την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα και την Δάφνη Οικονόμου, πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών πόζαραν στον φωτογραφικό φακό μετά το τέλος της προνολής.

Η κυρία Βαρδινογιάννη εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Daniel Day Lewis καθώς τον θεωρεί μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες του αιώνα μας, όπως επίσης και την εκτίμηση της για την αξιέπαινη ανθρωπιστική του δράση την οποία γνώρισε από κοντά καθώς βαδίζουν σε παράλληλα μονοπάτια προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Επίσης, η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη την κυρία Δάφνη Οικονόμου, με την οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, για το μεγάλο της έργο και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και της υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της.

Μετά την προβολή της ταινίας, που κυκλοφορεί επίσημα από χθες στις ελληνικές αίθουσες από την UIP, ακολούθησε prive party!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More