David Beckham: Το hangover μετά το πάρτι γενεθλίων του και τα παιχνίδια με την Harper!

Ο David Beckham γιόρτασε τα 40στα του γενέθλια με ένα διήμερο γλέντι που σίγουρα πολλοί σαραντάρηδες θα ζήλευαν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μαζί με την οικογένειά του αλλά και διάσημους φίλους του, βρέθηκαν στο Μαρακές του Μαρόκο για το πάρτι των γενεθλίων του.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις

Ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε από το πάρτι του ο πρώην ποδοσφαιριστής. Εδώ ο David και η Victoria μαζί με την Mel C και την Emma των Spice Girls και την Eva Longoria.

Ο 40χρονος πια David Beckham, που την ημέρα των γενεθλίων του αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram, δεν μετέδωσε στιγμιότυπα μόνο από το πάρτι του στα social media αλλά και από την επόμενη ημέρα, που ο ίδιος πάλευε με το hangover.


“Σύμμαχός” του στην μάχη ενάντια στο hangover όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία ήταν η μικρή κόρη του Harper. Η τρίχρονη κόρη που έχει αποκτήσει με την Victoria Beckham έβαλε σκοπό να κάνει τον μπαμπά της να νιώσει όμορφος ακόμα και… με πονοκέφαλο κι ο David Beckham αφέθηκε στα χέρια της και δέχθηκε το… στόλισμα του αδιαμαρτύηρητος. “Κάποιος προσπαθεί να κάνει τον μπαμπάκα να αισθανθεί όμορφος μετά από μια έντονη νύχτα” έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του.

Λίγο αργότερα και με εμφανώς καλύτερη διάθεση -όπως φαίνεται το κόλπο της Harper έπιασε- ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία του για να ευχαριστήσει τους πάντες για την χθεσινή βραδιά όπου η σύζυγός του, Victoria, τον αγκάλιαζε τρυφερά λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας του.


Πάντως η Victoria δεν πρέπει να το παράκανε τόσο όσο ο David στο πάρτι για τα γενέθλια του, αφού την Δευτέρα ξύπνησε με ενέργεια και διάθεση να περιηγηθεί στα αξιοθέατα του Μαρακές από νωρίς το πρωί.

Read More

And More