David Beckham: Το ταξίδι στην Βραζιλία και το μήνυμα αγάπης μέσα από το νέο του τατουάζ!

Ταξίδι στην Βραζιλία έκανε ο David Bechkam εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής θα γυρίσει ενα ντοκιμαντέρ για το BBC με τίτλο ο David Beckham στο άγνωστο.

Ο σταρ του ποδοσφαίρου με μια μηχανή έκανε οδοιπορικό στο δάσος του Αμαζονίου για να ξεναγήσει τον κόσμο στο Μανάους. Στην Βραζιλία φέτος θα διεξαχθεί το Μουντιάλ και η Αγγλία είναι μια απο τις μια χώρες που θα συμμετέχει.

/

Ο David Beckham μαζί με άλλους τρείς, με αφορμή την πρεμιέρα της Αγγλίας στο μουντιάλ εξερεύνησε τα άγρια τοπία της φύσης και τις μαγικές παραλίες με ένα ταξίδι που διήρκησε 12 μέρες και δήλωσε “Τρώγαμε όποτε θέλαμε, ό,τι θέλαμε, συζυτούσαμε με άτομα που δεν είχαμε ξανα συναντηθεί και αυτό ήταν αναζωογονητικό. Πήγαμε σε ενα μέρος που δεν ήμασταν αναγνωρίσιμοι, δεν ήξεραν καν ποιος είμαι και τι είναι το ποδόσφαιρο”.

O David Beckham αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν τα ποδοσφαιρικά του βήματα και με το καινούριο του τατουάζ στο αριστερό χέρι που γράφει “Lead with Love”, φαίνεται να τα ενθαρρύνει.

Read More

And More