David Bowie: Η τελευταία επιθυμία και η απίστευτη κληρονομιά που αφήνει στην Iman

Γύρω στα 100 εκατομμύρια δολάρια αποτιμάται η προσωπική περιουσία του David Bowie. Η κληρονομιά του σπουδαίου καλλιτέχνη, που άφησε την τελευταία του πνοή, θα μοιραστεί στη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά.

Η διαθήκη του κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές στη Νέα Υόρκη και άνοιξε την Παρασκευή και ήταν υπογεγραμμένη με το “κανονικό” όνομά του, David Robert Jones

Το μισό της περιουσίας του θα πάει στη χήρα του, Iman μαζί με το σπίτι τους στην περιοχή Soho, στη Νέα Υόρκη. Το υπόλοιπο ποσό θα μοιραστεί μεταξύ του γιου του, Duncan Jones και της κόρης του, Alexandria η οποία θα πάρει στην κυριότητα της και το εξοχικό της οικογένειας στο Ulster County.

Ο θρύλος της μουσικής εξασφάλισε όμως εκτός από την οικογένειά του και την προσωπική του βοηθό, Corinne Schwab στην οποία αφήνει 2 εκατομμύρια δολάρια και μετοχές της εταιρίας του με το όνομα Oppossum Inc. Επίσης, ένα εκατομμύριο άφησε και στη νταντά της κόρης του, Marion Skene.

Όσομ αφορά την τελευταία επιθυμία του; Αναφέρεται στη διαθήκη του και είναι να αποτεφρωθεί στο Bali “με την παραδοσιακή ιεροτελεστία των Βουδιστών”. Ωστόσο, είχε ζητήσει εάν δεν γινόταν αυτό “λόγω πρακτικών δυσκολιών” , τότε απλά να διασκορπιστούν εκεί οι στάχτες του. Αυτό κανείς δεν γνωρίζει εάν πραγματοποιήθηκε μετά την αποτέφρωσή του που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Read More

And More