David Bowie: Συγκλονίζει το μήνυμα του γιου του για τον ξαφνικό θάνατο του

Στο πένθος βυθίστηκε η μουσική σκηνή μετά το χαμό του David Bowie, σε ηλικία 69 χρόνων. Συγκλονίζουν τα λόγια του γιου του διάσημου ερμηνευτή… Ο θρύλος της ροκ, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, ένας τραγουδιστής που “μεγάλωσε” γενιές και σημάδεψε την εποχή του με τα τραγούδια του “έφυγε” νικημένος από τον καρκίνο
“Λυπάμαι αλλά είναι αλήθεια. Θα είμαι offline για λίγο καιρό. Αγάπη σε όλους”, έγραψε συγκλονισμένος στο twitter ο γιος του David Bowie, Duncan Jones επιβεβαιώνοντας τη δυσάρεστη είδηση και ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον πατέρα του.

Σε συνέντευξή του “The Daily Mail” το 2011, ο 44χρονος πια σκηνοθέτης είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για τη σχέση που είχε με τον πατέ του, τον οποίο υπεραγαπούσε. “Σε κάθε περίπτωση η παιδική μου ηλικία ήταν εκπληκτική. Ταξιδεύαμε σε όλο τον κόσμο και περνούσαμε υπέροχα”, είχε αναφέρει λέγοντας πως η σχέση που είχε με τον πατέρα του ήταν ξεχωριστή για εκείνον.

Ενώ, είχε παραδεχτεί δημόσια για τον θρύλο της ροκ… “Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πατέρας. Μου έδωσε το χρόνο και τη στήριξη να βρω το δρόμο μου και να έχω εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνω και ό,τι είμαι σήμερα”.

Read More

And More