David Gandy: Ο πιο όμορφος άντρας έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Ο David Gandy θεωρείται από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στον κόσμο. Ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές του 2000 και κυριαρχούσε ως ανδρικό πρότυπο στις πασαρέλες. Έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια το κεντρικό πρόσωπο γνωστών οίκων μόδας και τα εξώφυλλα που έχει κάνει σε περιοδικά είναι δεκάδες. Ο David για χρόνια ήταν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες και οι κοπέλες που είχε δίπλα του ήταν εξίσου όμορφες. Αυτή που του έκλεψε όμως την καρδιά είναι η δικηγόρος Stephanie Mendoros η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ευτυχισμένο μοντέλο ανακοίνωσε μέσω Instagram τον ερχομό της κόρης τους, Matilda, που ήρθε στον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα. “Ο μπαμπάς, η Dora (ο σκύλος του) και το νέο μας μέλος η Μatilda πάμε την πρώτη μας βόλτα, σήμερα το πρωί. Το μωρό μου και η μαμά του είναι καλά στην υγεία τους, το μόνο ανησυχητικό είναι ότι πλέον οι γυναίκες είναι περισσότερες αριθμητικά μέσα στο σπίτι” έγραψε ο David και ανέβασε μία φωτογραφία με την κόρη του που την έχει αγκαλιά.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού η μικρή Matilda ήρθε στην ζωή του και επισφράγισε την σχέση του, η οποία μετράει περίπου δύο χρόνια. Ο David και η Stephanie έβγαιναν μαζί και το 2011 για λίγο καιρό αλλά φαίνεται πως τότε δεν ήταν το σωστό timing.

Read More

And More