David Schwimmer: Ο ”Ross” βοήθησε την αστυνομία να λύσει ένα έγκλημα!

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που έπαιξε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ”Friends” η οποία έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμα και σήμερα, συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από το κοινό και δεν είναι λίγοι αυτοί που ελπίζουν σε ένα reunion με τα αγαπημένα τους “Φιλαράκια” και που δεν έχουν σταματήσει να τα βλέπουν ξανά και ξανά όταν τα δείχνει η τηλεόραση. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη μας παρέα ήρθε στην επικαιρότητα χάρη στον Ross Geller a.k.a David Schwimmer.

O ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον τηλεοπτικό αυτό ρόλο βοήθησε την αστυνομία της Νέας Υόρκης να καταπολεμήσει ένα έγκλημα! Πρόκειται για μία υπόθεση στην οποία μαχαιρώθηκε την Δευτέρα το πρωί ένας άνδρας στο διπλανό σπίτι.

Ο David παραχώρησε στους άνδρες του NYPD το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει έξω από αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι του.

Η κάμερα κατέγραψε τον καυγά τριών ατόμων που ξεκίνησε όταν ο 21χρονος Robert Rainey τρύπωσε στο σπίτι του γείτονα του ηθοποιού με σκοπό να κλέψει το laptop του. Ακολούθησε κηνηγητό και σε λίγο ο δρόμος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γέμισε αίματα. Ο νεαρός δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στο πρόσωπο στον άτυχο γείτονα του 47χρονου ηθοποιού.

Read More

And More