Δαυίδ Σαμαράς: Η εξομολόγηση για τον γάμο του με τον σύζυγό του και την απόρριψη του πατέρα του [video]

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Μεσημέρι” βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δαυίδ Σαμαράς. To γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’90 μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο του με τον Αμερικανό σύζυγό του. Οι δυο τους είναι τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και ζουν στην Αμερική. Επιθυμία και των δύο, βέβαια, είναι να καταφέρουν να ζουν έξι μήνες στην Ελλάδα και έξι μήνες στην Αμερική.

“Η ζωή μου στην Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι κανονική, όπως είναι εδώ… Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με αυτό που έχει η Ελλάδα με το “τι θα πει ο κόσμος”. Αυτό το “τι θα πει ο κόσμος” δεν με ενδιαφέρει πια… Εγώ κάνω τη ζωή μου, δεν ενοχλώ κανέναν… Ζω με τον σύζυγό μου όπως ζει ένα κανονικό ζευγάρι και είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι. Είμαστε επτά χρόνια μαζί και δεν έχουμε τσακωθεί ούτε μία φορά. Υπάρχει επικοινωνία. Ο καθένας σέβεται τα πιστεύω και τις ανάγκες του άλλου”, ανέφερε αρχικά ο Δαυίδ Σαμαράς.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε πώς αντιμετώπισε η οικογένειά του τις σεξουαλικές προτιμήσεις του με εκείνον να απαντά με ειλικρίνεια: “Η μητέρα μου και η αδερφή μου ήταν στο πλάι μου από την αρχή. Η μητέρα μου το ήξερε καιρό πριν, της το είχα πει. Ο πατέρας μου δυστυχώς δεν το αποδέχτηκε… Ήταν ναυτικός, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, η εποχή των ναυτικών του ’60 και του ’70 έλεγε ότι είμαστε άνδρες και είμαστε πάνω από τις γυναίκες. Μου είπε ότι δεν θέλει να με έχει για παιδί του και σταματήσαμε την επικοινωνία. Βέβαια, το έμαθε αφού ήρθε στην Αμερική και μέσω των περιοδικών, του έντυπου τύπου, όταν παντρεύτηκα”.

Δες το βίντεο:

Ο Δαυίδ Σαμαράς μίλησε για όλα.

Read More

And More