Δελτίο Εκτακτης Τηλεοπτικής Μενεγακικής Θυέλλης…

Ε ,ναι λοιπόν, απο σήμερα έχουν αρχίσει όλες οι μεσημεριανατζούδες και όχι μόνο να ακονίζουν τα μαχαίρια τους… Ολες οι ξανθές μπούκλες της τι-βι, έχουν πάρει ήδη θέσεις μάχης και είναι πανέτοιμες να κατασπαραξουν αύριο για ακόμα μία φορά την Ελένη Μενεγάκη, την οποία βεβαίως-βεβαίως πρώτα θα έχουν φροντίσει να την …μοσχοπουλήσουν μέσα απο τις εκπομπές τους. Είναι βλέπετε, σίγουρη λύση, για εύκολα, άκοπα και αβασάνιστα ποσοστά τηλεθέασης ,καρα τσεκαρισμένο.

Ναι, αύριο δημοσιεύονται στο περιοδικό «ΟΚ» , φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του περιβόητου πια επιχειρηματία Ματέο και όπως καταλαβαίνετε ,θα γίνει ο απόλυτος τηλε-χαμός. Νέες τηλε-δίκες θα στηθούν και όλοι οι Μενεγακικοί αναλυτές θα πιάσουν τηλε-στασίδι, προκειμένου αυτές οι φωτογραφίες να …αναλυθούν μέχρι τηλεοπτικής αηδίας.

Που τους πέτυχε ο φακός; Τι κάνουν; Τι τρώνε; Πως κοιτάζονται; Τι φοράνε; Σε τέτοιες καίριες ερωτήσεις που θα… ταλανίσουν όλη την χώρα ,αλλά και σε άλλες πολλές ,θα πάρουμε αύριο απαντήσεις. Μπροστά στην Ελένη, τι να μας πει το …ΔΝΤ; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Γι ΄αυτό σας λέω, για να απαλλαγείτε απο την ανοησία της ξανθιάς τηλε-μπούκλας που αύριο θα δώσει ρεσιτάλ, κλείστε τις τηλεοράσεις σας και ας πάτε για…βουτιές ! Αλλωστε, ο υδράργυρος έχει μεγάλα κέφια αυτές τις ημέρες.

READ more