Demi Lovato: “Σπάει” την σιωπή της μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών – Το πρώτο μήνυμα της τραγουδίστριας

Η Demi Lovato πριν μερικές μέρες διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Όπως ανέφεραν τα αμερικανικά ταμπλόιντς, η Demi βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Hollywood μετά από κλήση των φίλων της στην αστυνομία, ενώ φαίνεται πως η Αμερικανίδα ποπ σταρ αντιμετώπιζε για μεγάλο διάστημα πρόβλημα με εξαρτήσεις.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια της pop μουσικής σκηνής “έσπασε” για πρώτη φορά την σιωπή της και ανέβασε το πρώτο της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τις εξαρτήσεις της και τον δρόμο που πρέπει να πάρει για να ξεπεράσει τους εθισμούς της.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα να μιλήσω για το “ταξίδι” μου με τους εθισμούς. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι πρόκειται για μία αρρώστια που δεν εξαφανίζεται ή ξεθωριάζει στο πέρασμα του χρόνου. Είναι κάτι που πρέπει να συνεχίζω να προσπαθώ να ξεπεράσω και δεν τα έχω καταφέρει ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που με έχει καλά και υγιή. Στους fans μου θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλη την αγάπη και τη στήριξη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Τα θετικά σας μηνύματα και οι προσευχές με βοήθησαν να ξεπεράσει αυτό το δύσκολο διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την ομάδα μου και το προσωπικό της κλινικής που βρέθηκαν στο πλευρό μου. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να σας γράψω αυτό το γράμμα. Τώρα χρειάζομαι χρόνο να θεραπευτώ και να επικεντρωθώ στην απεξάρτησή μου για να επανέλθω. Η αγάπη που μου δείξατε δεν θα ξεχαστεί ποτέ και ανυπομονώ για τη μέρα που θα μπορώ να πω ότι πέρασα στην άλλη πλευρά. Θα συνεχίσω να μάχομαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L/?taken-by=ddlovato

Read More

And More