Demi Moore: Το αποκαλυπτικό εξώφυλλο στα 56 της χρόνια!

Για το εξώφυλλο του Harper Bazaar ποζάρει γυμνή στα 56 της χρόνια η Demi Moore. Η διάσημη ηθοποιός φορώντας μόνο ένα πελώριο φούξια καπέλο πόζαρε για το τεύχος του Οκτωβρίου ολόγυμνη σε φωτογράφηση σχεδόν 28 χρόνια μετά.

«Γίνε ο καλύτερος εαυτός σου σε κάθε ηλικία» αναγράφεται στο εξώφυλλο του περιοδικού και προσθέτει: «Δείξε καλύτερη γυμνή» σημειώνοντας πως η Demi Moore  τα αποκαλύπτει όλα, από την αγάπη, την απώλεια και την νίκη της ενάντια στις εξαρτήσεις.

Στη συνέντευξή της, η Demi Moore μιλά για τη δύσκολη παιδική ηλικία, η οποία και έλαβε τέλος όταν πάλευε να σώσει τη μητέρα της από την αυτοκτονία. «Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω» λέει για την τραυματική εκείνη εμπειρία. Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά «κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».

«Σαν γυναίκα μητέρα και σύζυγος, υπάρχουν ορισμένες αξίες που κρατώ ιερές και σε αυτό το πνεύμα αποφάσισα να προχωρήσω στη ζωή μου» δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξή της η Demi Moore, που πόζαρε γυμνή τελευταία φορά για εξώφυλλο περιοδικού το 1991.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ghost μιλά και για τα προβλήματα που είχε με το αλκοόλ, μια εξάρτηση που απέκτησε στα 20 της χρόνια, την «ξαναβρήκε» στα 40 της και κατάφερε να τη νικήσει εφόσον έκλεισε τα 40 της χρόνια.

Η Demi Moore στα καλύτερά της!

 

Read More

And More