Site icon TLIFE

Demi Moore: βόλτα με τις κόρες της μετά το θανατηφόρο ατύχημα στην πισίνα!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για την Demi Moore αφού στην πισίνα της βρέθηκε ένας νεκρός άντρας μετά από πάρτυ που οργάνωσε κρυφά από εκείνη η βοηθός της. Όμως, η ηθοποιός αντί να κλειστεί στο σπίτι και να κρυφτεί από τους παπαράτσι αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στην Νέα Υόρκη μαζί με τις δύο από τις τρεις κόρες της.

/

Ο φακός την συνέλαβε να απολαμβάνει την βόλτα της μαζί με την 21χρονη και μικρότερή της κόρη, Tallulah.

Και παρά την διαφορά των 30 plus χρόνων οι δυο τους έμοιαζαν περισσότερο με αδερφές αφού και η Demi υιοθέτησε πολύ νεανικό στιλ. Φόρεσε κοντό τζιν σορτς, αθλητικά και ένα φαρδύ πουκάμισο ενώ το look της συμπλήρωνε ένα ζευγάρι stylish στρογγυλά γυαλιά.

Κι ενώ η Demi Moore ήταν την περισσότερη ώρα πιασμένη χέρι – χέρι με την μικρότερή της, Tallulah μαζί τους ήταν και η Scout, η μεσαία.

‘Ολες οι κόρες της Demi Moore έχουν πολύ ιδιαίτερο στιλ και δεν θα γινόταν να είναι αλλιώς μιας και οι γονείς τους είναι πολύ ιδιαίτεροι!

Πάντως, αν και ιδιαίτερη η Demi Moore δείχνει να είναι και μια κλασική μαμά ταυτόχρονα αλλά και προστατευτική παιρνώντας το δρόμο με την κόρη της χέρι- χέρι!

© 2024 tlife.gr