Demi Moore: Ζητά διαζύγιο μετά το ροζ σκάνδαλο του Kutcher!

Στο δικηγόρο φαίνεται πως πήγε η Demi Moore για να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, μετά το ροζ σκάνδαλο του Ashton Kutcher. H γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ που προσπάθησε να σώσει το γάμο της, φαίνεται πως δεν άντεξε την ταπείνωση και πήρε τη μεγάλη απόφαση να χωρίσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 48χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε δικηγόρο για να βάλει μπρος τις διαδικασίες για το διαζύγιο κι αυτό που την απασχολεί τώρα είναι πώς θα μοιραστούν να κοινά περιουσιακά στοιχεία και πώς το διαζύγιο θα επηρεάσει την προσωπική της περιουσία που ανέρχεται στα 97 εκατομμύρια λίρες.
Όπως αναφέρουν άτομα από το στενό της περιβάλλον, η Demi προσπάθησε πολύ να σώσει το γάμο της και να πιστέψει τον σύζυγό της, που ορκιζόταν ότι δεν την απάτησε την παραμονή της επετείου τους. Οι φωτογραφίες, όμως, από το πάρτι του Ashton στο τζακούζι ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη της απιστίας.

“Αυτή ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για την Demi Moore. Αλλά ένιωσε ταπεινωμένη και κλονίστηκε η εμπιστοσύνη στο σύζυγό της. Προσπάθησε απεγνωσμένα να σώσει το γάμο της, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχει τελειώσει οριστικά με τον Kutcher”, ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Read More

And More