Demy: Απόδραση στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ με την αδερφή της, Ρώμη Παπαδέα! (pics, video)

Η Demy είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Πολλά τραγούδια της έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Η όμορφη τραγουδίστρια, όμως, έχει κάνει και το ντεμπούτο της στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Μέτα το θέατρο σειρά, ωστόσο, ήρθε και ο κινηματογράφος, καθώς συμμετείχε στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη Νονά».

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, ύστερα από οκτώ μήνες επιτυχίας, η Demy ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Fantasia και το πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η γοητευτική ποπ σταρ, θέλοντας να ξεκουραστεί από αυτή τη μακρά σεζόν με πολλή δουλειά που πέρασε, αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να αλλάξει παραστάσεις και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Έτσι, έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για Ελβετία, αφού επέλεξε να επισκεφθεί το πανέμορφο Σεν Μόριτζ.

Η Demy, λοιπόν, βρίσκεται εκεί τις τελευταίες ώρες και περνά μοναδικές στιγμές μαζί με την αδερφή της, Ρώμη Παπαδέα, η οποία την ακολούθησε σ’ αυτή την απόδρασή της. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί. Φορώντας ζεστά ρούχα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, η τραγουδίστρια έκανε snowboard, βόλτες στους χιονισμένους δρόμους και, παρά το κρύο, φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρον το ταξίδι της.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More