Demy: Για αγορές στο Μαρούσι με look που έκλεψε τις εντυπώσεις! [pics]

Η Demy είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Πολλά τραγούδια της έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Η όμορφη τραγουδίστρια, όμως, έχει κάνει και το ντεμπούτο της στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε μία κινηματογραφική ταινία. Είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Εκτός από επαγγελματική επιτυχία, όμως, η Δήμητρα Παπαδέα -όπως είναι το κανονικό της όνομα- γνωρίζει και προσωπική ευτυχία, αφού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον , Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τεχνολογικό τομέα και είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά παραμένουν ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου είναι ο φύλακας άγγελος της νεαρής pop star, η οποία βρήκε στο πρόσωπό του όλα όσα ονειρευόταν. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά όπως ξεκαθάρισε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Ζουν το παρόν και είναι full in love.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Demy σε μία solo πρωινή έξοδό της στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου έκανε τις αγορές της από τα καταστήματα, χαλαρή και ευδιάθετη, με look που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ντυμένη αθλητικά, φορώντας όμως μία ζεστή γούνα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Ετικέτες

Read More

And More