Demy: Ο λόγος που ταξίδεψε στο Los Angeles και αυτό που τη συνέδεσε με την Beyonce! [pics,vid]

Η Demy διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της! Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και αποτελεί πλέον μια από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, ενώ στην προσωπική της ζωή βιώνει τον έρωτα στο πλευρό του επί τρία χρόνια συντρόφου της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Και μπορεί οι περισσότεροι celebrities να βρίσκονται σε κάποιο ελληνικό νησί και να απολαμβάνουν τα μπάνια τους, ωστόσο η Demy επέλεξε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για επαγγελματικούς λόγους. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Los Angeles στα πλαίσια της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Μάλιστα, η Demy – η οποία δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην υποκριτική καθώς φέτος πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία «Περιμένοντας τη νονά» – παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, ενώ θα κάνει και studio sessions με γνωστούς Αμερικανούς παραγωγούς, κατά την παραμονή της στο Hollywood!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Demy μας έδωσε μια μικρή γεύση από την επαγγελματική της φωτογράφιση στα εντυπωσιακά studios της εταιρείας στο L.A! Η τραγουδίστρια πόζαρε για τον ταλαντούχο Mason Poole, το φωτογράφο που εμπιστεύεται η Beyonce για κάθε της φωτογράφηση και έζησε μοναδικές στιγμές στα εντυπωσιακά Smashbox Studios, όπου έχουν δημιουργηθεί τα πιο γνωστά εξώφυλλα διεθνών περιοδικών και έχουν γυριστεί διάσημα music videos.

Άκρως εντυπωσιακή η Demy στη νέα της φωτογράφιση!

Read More

And More