Demy: Οι προετοιμασίες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision και ο φύλακας άγγελός της

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Απόψε, στις 10 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός της Eurovision 2017 κατά τη διάρκει ατου οποίου θα αναδειχθεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε την Demy on stage και τα τρία υποψήφια τραγούδια. Πρόκειται για τα Angels, This is love και When then morning comes around, σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Τζον Μπάλαρντ και Ρώμη Παπαδέα.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα ψηφίσει το κοινό να πάει στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η Demy, αλλά και ο Hovig με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, θα βρίσκονται στο στούντιο της ΕΡΤ.

Το λαμπερό show θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζαλά.

Οι θεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας, θα επιλέξουν το τραγούδι, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα, που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Και μπορεί όλη η Ελλάδα να είναι στοπλευρό της Demy αλλά εκείνη έχει έναν άνθρωπο που αποτελεί το γούρι της! Η Ρώμη Παπαδέα είναι η μεγάλη αδερφή της Demy και φύλακας άγγελός της. Βρίσκεται στο πλευρό της από τη αρχή της καριέρας της και σε κάθε επαγγελματικό της βήμα. Η Ρώμη εκτός από στιχουργός, εργάζεται και σαν δικηγόρος.

Επιπλέον, H Demy και η ομάδα της βρέθηκαν στην Ουκρανία και πραγματοποίησαν τα γυρίσματα για τα βίντεο που θα συνοδεύσουν τα υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision. Για την ειδική εκπομπή, που θα παρουσιάσει η ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το γύρισμα του τρέιλερ.

Δείτε αποκλειστικά backstage πλάνα από τα γυρίσματα των 3ων video clip που έγιναν στην Οδησσό.. @demy_official #demy #eurovision2017 #eurovision #demyert

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demy’s News (@dailydemynews) στις

Read More

And More