Demy: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου! [pics]

Η 26η Athens Xclusive Designers Week να ολοκληρώνεται απόψε, ωστόσο, τις τέσσερις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν 36 shows, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν.

Το βράδυ της Κυριακής, οι MI-RO παρουσίασαν ένα ακόμα avant garde fashion show στη Σχολή Καλών Τεχνών, με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο να δίνει το “παρών”.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Demy, η οποία πραγματοποίησε μια απόλυτα chic εμφάνιση. Η γλυκιά τραγουδίστρια μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με την παρουσία του συντρόφου της στο πλευρό της.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου είναι ο φύλακας άγγελος της νεαρής pop star, η οποία βρήκε στο πρόσωπό του όλα όσα ονειρευόταν. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά όπως ξεκαθάρισε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Ζουν το παρόν και είναι full in love.

Δες τις φωτογραφίες:

Τόνια Σωτηροπούλου – Demy – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Τόνια Σωτηροπούλου – Demy – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More