Δεν… “Εχει Γούστο” χωρίς σκηνικά ! Τινάζεται στον αέρα η πρεμιέρα της Μπήλιως ;

Δεν μπορεί, μόνο… πλάκα μπορεί να της κάνουν της Μπήλιως Τσουκαλά οι ΕΡΤικοί ! Δεν φτάνει που με την αλλαγή της διοίκησης και του γενικότερου ΕΡΤικού καθεστώτος, φτάσαμε σχεδόν Απρίλιο για να βγει στον αέρα το “Εχει Γούστο”, όπως φυσικά και κάποιες άλλες εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης , – την ώρα που η σεζόν τελειώνει τον Ιούνιο – , αίφνης νέα πριοβλήματα έχουν μαζευτεί σαν μαύρα σύννεφα πάνω από την συγκεκρμένη εκπομπή, σε σημείο τέτοιο που να τίθεται σε κίνδυνο και η ήδη ανακοινωμένη Δευτεριάτικη πρεμιέρρα της.

Νέα προβλήματα τα οποία οδηγούν σε ένα νέο… φιάσκο, την επίσης νέα… ΕΡΤ που προσπαθεί να στηθεί τους τελευταίους μήνες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Τι έχει συμβει ,λοιπόν, αυτή την φορά ο ε ο ; Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ακυρώθηκε πραγματικά στο παρά πέντε, η χορηγία της Alpha Bank προς την ΕΡΤ για την κατασκευή σκηνικών τεσσάρων εκπομπών, συνολικής αξίας 220.000 ευρώ.

Οι ιθύνοντες της τράπεζας διαφώνησαν με την δημοσιοποίηση της συμφωνίας στην οποία προέβη η ΕΡΤ την περασμένη εβδομάδα με ανακοίνωσή της. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης της κρατικής τηλεόρασης να μεταπείσουν τα στελέχη της τράπεζας, επήλθε ρήξη και η Alpha Bank ακύρωσε την μεταξύ τους συμφωνία.

Ετσι, η ΕΡΤ χρεώνεται ακόμα έναν τραγικά λάθος χειρισμό και το γεγονός φυσικά πως τέσσερις εκπομπές μία ανάσα μόλις πριν την πρεμιέρα, μένουν χωρίς σκηνικά. Και ενώ αρχικά τουλάχισον για το “Εχει Γούστο” υπήρξε η σκέψη να αναβληθεί η πρεμιέρα του, εντέλλει αποφασίστηκε προκειμένου επιτέλους η εκπομπή να βγει στον αέρα, να βγει στον αέρα μέσα από τα… παλιά της σκηνικά ,κάτι το οποίο θα ισχύσει και για το “Μένουμε Ελλάδα”.

Οσο για το πως θα λυθεί το πρόβλημα για τις νέες εκπομπές του καναλιού , “Μαμάδες” και “Μονά Ζυγά” ; Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου… Θα προκηρυχθεί λέει νέος διαγωνισμός.

Read More

And More