«Δεν ήθελα σεξ με τον Στρος Καν» – Φοβάται αλλά θα καταθέσει η καμαριέρα

Λίγες ώρες μετά την σοκαριστική αποκάλυψη της New York Post πως η καμαριέρα που κατηγορεί τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για απόπειρα βιασμού είναι φορέας του Aids, ο δικηγόρος της έκανε δηλώσεις στο NBC όπου αρνήθηκε πως η πελάτισσα του συναίνεσε – όπως υποστηρίζει η πλευρά Στρος Καν- σε σεξουαλική συνεύρεση.

Η 32χρονη, που βρίσκεται σε άγνωστο αλλά «ασφαλές» μέρος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν ήξερε ποιος ήταν ο Στρος Καν και όταν μια μέρα μετά την επίθεση το αποκάλυψε, φοβήθηκε για τον εαυτό της και την 15χρονη κόρη της, είπε ο Τζεφ Σαπίρο. Αν και φοβισμένη, όμως, θα εμφανιστεί ενώπιον των ενόρκων για να αφηγηθεί τη δική της εκδοχή της ιστορίας.

«Όταν οι ένορκοι θα ακούσουν τη μαρτυρία της και θα την δουν, όταν τελικά θα μπορέσει να διηγηθεί την ιστορία της δημόσια, θα αντιληφθούν ότι οι ισχυρισμοί τους για συναινετική σεξουαλική συνεύρεση ή για ραντεβού, είναι ψευδείς. Δεν υπάρχει τίποτα το συναινετικό σε αυτό που συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου», δήλωσε ο Σαπίρο.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More