Δεν κρατιούνται! Τα καυτά δημόσια φιλιά της Ευρυδίκης με τον Μπομπ Κατσιώνη!

Το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Μπομπ Κατσιώνη βρήκε η Ευρυδίκη και δεν το κρύβει πια. Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να είναι άνθρωπος χαμηλό τόνων και να μιλά πάντα συνεσταλμένα για την προσωπική της ζωή, το χαμόγελο που έχει όμως στα χείλη της μαρτυρά το πόσο ευτυχισμένη είναι.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον σύντροφό της. Εκείνος στέκεται συνεχώς στο πλευρό της, όσο πιο διακριτικά γίνεται και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Κάτι τέτοιο έγινε και πριν λίγες μέρες στο 6ο Madwalk, όπου συμμετείχε η Ευρυδίκη. Σέξι και εντυπωσιακή μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο, η Ευρυδίκη ανέβηκε στο stage με jungle διάθεση και ο Μπομπ ήταν συνεχώς κοντά της στα παρασκήνια.

Λίγο αργότερα, όμως, οι δυο τους βρέθηκαν στο πορτοκαλί χαλί του event και οι φωτογράφοι τους “τσάκωσαν” σε πολύ τρυφερά τετ α τετ.

Όσο για την Ευρυδίκη; Μιλώντας στο TLIFE για τη συνύπαρξη και τη συνεργασία με τον σύντροφό της ανέφερε: “Είναι ωραίο να έχεις τη στήριξη των δικών σου ανθρώπων, να είναι δίπλα σου πάντα, να σου δίνουν δύναμη, θάρρος και ό,τι χρειάζεσαι. Εγώ το έχω αυτό και είμαι πολύ χαρούμενη”. (δεε εδώ το Video)


Read More

And More