Δεν ξέρει η Ευγενία ότι κόπηκε το “Daily” ! Αύριο στις 2.00 το μεσημέρι η οριστική σύσκεψη…

“Θα την στηρίξουμε την Ευγενία και το “Daily”…”, δήλωνε μόλις πριν από δύο – τρεις μέρες ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν τους Αντεννικούς να σκέφτονται να κόψουν την εκπομπή, μετά την απογοητευτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Η εκπομπή ,όμως, τελικά κόβεται… Η΄μάλλον… συρρικνώνεται, γι ΄αυτό και οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, πιστεύουν ότι της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Σου λέει, θα μπορούσαμε να στείλουμε… αδιάβαστο εντελώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ομως, όχι, το κρατάμε και το μεταμορφώνουμε σε εβδομαδιαίο !

Τουτέστιν ; Η Ευγενία και το “Daily” θα βγαίνουν στον αέρα πιθανότατα κάθε Κυριακή απόγευμα στις 7.00, προκειμένου να παρουσιάζουν όλο το παρασκήνιο από την προετοιμασία του live. Με αυτό τον τρόπο η εκπομπή θα έχει να παρουσιάσει και πραγματικά “άκαυτο” τηλεοπτικό υλικό, το οποίο δεν θα έχει αναπαραχθεί προηγουμένως με τρέλα απ΄όλες τις πρωινο-μεσημεριανές εκπομπές.

Οσο για το τι θα βλέπουμε καθημερινά μετά το Πάσχα στην θέση της Ευγενίας; Πιθανότατα κάποια σειρά σε επανάληψη, αν και αύριο το μεσημέρι στις 2.00 θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι, η οριστική σύσκεψη που θα αποφασιστούν όλα αυτά και θα μπορούν να ανακοινωθούν και επισήμως.

Ενδιαφέρον έχει ,όμως, και το γεγονός, ότι ενώ η τηλεοπτική τύχη της Ευγενίας κρίνεται αυτή την στιγμή στο Μαρούσι, η ίδια δεν ξέρει τίποτα. Η παρουσιάστρια βλέπετε βρίσκεται στο πλατό και ετοιμάζεται τόσο για την σημερινή εκπομπή της, όσο και για τις εκπομπές που θα μεταδοθούν αύριο και μεθαύριο και πρέπει να μαγνητοσκοπηθούν από σήμερα, λόγω της 48ης απεργίας που έχει κυρήξει η Ενωση Τεχνικών.

Τέλος, να σας το θυμήσω κι αυτό… Μέσα από το “T-Life” σας είχαμε γράψει πριν από έναν περίπου μήνα, πως η Ευγενία έχει προθεσμία μέχρι το Πάσχα για να τα καταφέρει και πως το dead line αυτό θα τηρηθεί αυστηρά από το κανάλι και πολλοί είχαν σπεύσει να μας διαψεύσουν. Παρόλα αυτά, μας επιβεβαίωσε ο χρόνος !

Read More

And More