«Δεν με αναγνωρίζουν στα μαγαζιά που εμφανίζομαι και μου ζητάνε εισιτήριο για να μπω»

Η Ρένα Μόρφη, η γνωστή τραγουδίστρια της επιτυχίας «Όταν σου χορεύω» και πρώην front woman των Imam Baildi μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» για το alter ego της, τη Σούλη Ανατολή, αλλά και για το γεγονός ότι δεν την…αναγνωρίζουν.

«Συνήθως εκεί που τραγουδάω μου ζητάνε να κόψω εισιτήριο γιατί δε με αναγνωρίζουν. Πολλές φορές στην επαρχεία αλλά και στην Αθήνα βγαίνω από την πρόβα να πάρω τσάι κι όταν πάω να ξαναμπώ μου ζητάνε εισιτήριο και τους λέω “μα εγώ τραγουδάω εγώ!”» είπε χαρακτηριστικά.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί και στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία «Φαντασία» δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Η ίδια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν το ήξερε, αλλά στα γυρίσματα της ταινίας ανακάλυψε ότι οι ηθοποιοί φιλιούνται στα…αλήθεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι βγήκε στο πάλκο όταν ως βοηθός του Φοίβου Δεληβοριά αναγκάστηκε να τραγουδήσει τα τραγούδια του κι έτσι την «ανακάλυψε» ο μάνατζέρ του.

Κλείνοντας είπε πως δεν έχει δει καθόλου τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ το GNTM το έχει δει λίγο… αφού παραδέχτηκε ότι είναι στον κόσμο της.

Read More

And More