Δεν πάει ο νους σας ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο είναι υποψήφιο για δήμαρχος Σκύρου!

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης πάει για δήμαρχος Σκύρου. Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας και πάλαι ποτέ συνεργάτης της Σίσσυς Φειδά στην εκπομπή “Σπίτι από την αρχή“, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και παρότι είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά, φιλοδοξεί να κερδίσει τις εκλογές.

Ο Γιώργης κατάγεται από την Σκύρο, όπου και πρόσφατα παντρεύτηκε την αγαπημένη του, με την οποία απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

«Μια από τις ομορφότερες αποφάσεις μου ήταν όταν το 2013 άρχισα να ζω και να εργάζομαι στη Σκύρο, τον τόπο καταγωγής μου. Η αγάπη και το δέσιμο μου με το νησί έκανε εύκολη αυτή την απόφαση», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Σήμερα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την εμπειρία, τις παραστάσεις και τις ικανότητές μου ως αρχιτέκτονας μαζί με μια ομάδα αξιόλογων ατόμων, για να προστατεύσουμε το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Σκύρου και να δουλέψουμε για μια ανάπτυξη που να σέβεται τις ιδιαιτερότητες του τόπου και τις ανάγκες των κατοίκων του».

Read More

And More