Δεν πάει ο νους σου ποιά λαμπερή κυρία της εγχώριας σόου-μπιζ πολιορκεί στενά ο ΑΝΤ1!

Τρέχουν με χίλια οι εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το “So you think you can dance”! Βλέπεις λατρεμένη μου όπως σου έχω γράψει και σε άλλες αναρτήσεις, το συγκεκριμένο σόου του ΑΝΤ1 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 20 Απριλίου, οπότε οι πάντες στο κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκονται σε κινητικότητα, έτσι ώστε όσο το δυνατόν συντομότερα να κλείσουν οι όποιες εκρεμμότητες υπάρχουν.

Μετά το ναυάγιο ,λοιπόν, των συζητήσεων της Εβελίνας Παπούλια με το κανάλι (όπως ήδη σου έχω πει…) οι Αντεννικοί έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια και ασχολούνται με την στελέχωση της κριτικής επιτροπής του σόου, μιας και τα πάντα εξακολουθούν να είναι στον αέρα.

Η μοναδική σίγουρη παρουσία είναι εκείνη του Πάνου Μεταξόπουλου κι από εκεί και πέρα το χάος… ‘Ετσι, τα στελέχη του ΑΝΤ1 όλες αυτές τις ημέρες έχουν προχωρήσει σε μία σειρά από σοβαρές επαφές και ραντεβού, προκειμένου να δουν προς τα που μπορούν να ρίξουν το βάρος τους…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιόητας, μία λαμπερή κυρία της εγχώριας σόου-μπιζ, είναι αυτή που για την ώρα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για τους Αντεννικούς. Είναι το νούμερο ένα πρόσωπο, το οποίο πολιορκούν στενά και θέλουν με τρέλα να τους πει το μεγάλο “ναι”!

Ποιό είναι αυτό το πρόσωπο; Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Ελένη Φουρέιρα. Ναι,ναι, μια χαρά διαβάζεις, η Ελένη Φουρέιρα αποτελεί τον απόλυτο τηλεοπτικό στόχο για τους Αντεννικούς.

Βέβαια, θα μου πεις έχει γνώσεις χορού, έχει σπουδάσει χορό, για να μπορεί να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής; Απ ΄όσο γνωρίζω όχι, όμως, στην επιτροπή έτσι κι αλλιώς θα υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την τέχνη του χορού και που έχουν ασχοληθεί μαζί της επαγγελματικά.

Αν όλα πάνε κατ΄ευχήν και η Ελένη τα βρει με το κανάλι και θελήσει να κάνει κι αυτό το βήμα στη καριέρα της, θα είναι εκεί, γιατί σαφέστατα και διαθέτει το χάρισμα του ρυθμού και της κίνησης, γιατί λατρεύει το χορό και γιατί μπορεί να δώσει μία προσέγγιση στο θέμα μέσα από την ματιά του τι μπορεί να χρειάζεται ένας νέος καλλιτέχνης για να μπει στο χώρο της σόου-μπιζ, του θεάματος και να ανέβει στη σκηνή με μοναδικό του στόχο να εντυπωσιάσει το κοινό του.

“Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάνει μία σειρά από σημαντικές επαφές με πολλά πρόσωπα και ανάμεσα σε αυτά είναι και η Ελένη”, λένε στο TLIFE άνθρωποι του ΑΝΤ1 και σπεύδουν να συμπληρώσουν: “Κάνουμε διαρκώς ραντεβού και συζητήσεις, το ενδιαφέρον μας είναι δεδομένο, όμως, ακόμα τίποτα δεν έχει “κλειδώσει”…”

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More