“Δεν προλάβαμε να λύσουμε ότι «μεγάλο» και «σοβαρό» μας χώριζε. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά κούκλε…”

Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ζάρλας ανέβαινε προς το κέντρο της Αθήνας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο κιγκλίδωμα και να βρει ακαριαίο θάνατο, μιας και δεν φορούσε κράνος.

Οι πρώην συμπαίκτες του στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ, σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση, αποχαιρετούν τον άτυχο άντρα μέσα από τα social media. Μετά τον Δώρο Παναγίδη και την Μαρίνα Βεάζογλου, την Κυριακή Τσανικίδη και τον Αλέξανδρο Νατσάκο, ο Ισαάκ Σεμερτζίδης είπε το δικό του «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα και συγκίνησε τους followers του.

Αρχικά, δημοσίευσε στα InstaStories του μια selfie τους, την οποία είχαν βγάλει κατά την παραμονή τους στο σπίτι της αγάπης, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Καλό παράδεισο Πάνο”.

Λίγα λεπτά αργότερα, έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του, “ανεβάζοντας”μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρώην συμπαίκτη τους και στη λεζάντα που την συνόδευε του είπε δημόσια “αντίο” με ένα μήνυμα από καρδιάς για εκείνον. “Διάλεξα την πιο ωραία σου φωτογραφία,αυτήν που σαν caption έγραφες «Ήταν ωραία τα μάτια σου αλλά δεν ήξερες που να κοιτάξεις» δεν κοίταξες όμως κι εσύ το δρόμο Πάνο και φτάσαμε να ξυπνάμε σήμερα στα γενέθλιά σου από παγωμένα τηλέφωνα δημοσιογράφων. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να βρεθούμε τελευταία να λύσουμε ότι «μεγάλο» και «σοβαρό» μας χώριζε. Όταν ξαναβρεθούμε εκεί στον παράδεισο που πήγες, ανυπομονώ να ξαναπερπατήσουμε όπως τότε διπλά δίπλα ξένοιαστοι να αγκαλιαστούν οι ψυχές μας. Σε φιλώ και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά κούκλε”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται, μεταξύ των δύο αντρών είχε δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση που δυστυχώς δεν πρόλαβε να λυθεί.

Read More

And More