“Δεν θα έλεγα όχι σε γυμνή φωτογράφηση”

Η Στέλλα Γιαμπουρά είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων που ακολουθεί μια λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ και της υποκριτικής. Η ίδια θα πρωταγωνιστεί φέτος και στην ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη “Ρόδα τσάντα και κοπάνα”, που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το Δεκέμβριο.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή της στην “Espresso” η μελαχρινή καλλονή εξομολογείται πως δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει γυμνή φωτογράφηση. “Ποτέ δεν μου ήρθε η σωστή πρόταση για να κάνω μια γυμνή φωτογράφηση. Μοντέλο και ηθοποιός είμαι και μπορώ να το κάνω”, δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι είναι σαν μια γυμνή σκηνή στην τηλεόραση, που μπορεί να κάνει, έχοντας την κάλυψη του σκηνοθέτη, πως δεν θα βγει κάτι πρόστυχο προς τα έξω.
Ακόμη, η Στέλλα Γιαμπουρά αναφέρει πως θέλει να συνεχίσει την πορεία της στο χώρο του θεάματος και ο μόνος λόγος για να σταματήσει θα είναι η ι οικογένεια. “Θα σταματήσω τα επαγγελματικά μου, όταν θα νιώσω μέσα μου έτοιμη να κάνω οικογένεια. Όλα αυτά τα χρόνια δίνω μάχες και έμαθα να κερδίζω”, υπογραμμίζει.
Τέλος, όσον αφορά το χωρισμό της με τον Μιχάλη Σηφάκη, η ίδια λέει ότι η σχέση της αυτή έχει τελειώσει και δεν θέλει να μιλά για το χωρισμό της.


Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Στέλλα Γιαμπουρά!

Read More

And More