Δεν θα εμφανιστεί Παρασκευή και Σάββατο στο Vox η Δέσποινα Βανδή!

Δεν θα εμφανιστεί στο Vox την Παρασκευή και το Σάββατο, η Δέσποινα Βανδή.

Το κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια, ο Πάνος Καλλίδης και η Ελισάβετ Σπανού δε θα λειτουργήσει αύριο Παρασκευή καθώς και το Σάββατο εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της Δέσποινας αφού ακόμα και μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί στο ότι έπρεπε να απέχει για λίγες μέρες από οποιαδήπιοτε δραστηριότητα, ώστε να αναρρώσει πλήρως.
Όπως είχε αναφέρει και ο θεράποντας ιατρός της στο TLIFE, η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ καλύτερη και γι’ αυτό της δόθηκε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά η γνωστή τραγουδίστρια χρειάζεται ανάπαυση. Η ίδια πρέπει να ακολουθήσει την θεραπεία του γιατρού της και να μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Και η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία Spicy

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή, μετά την εισαγωγή και νοσηλεία της σε κεντρικό Νοσοκομείο των Αθηνών, πήρε εξιτήριο την Τετάρτη 5/01/2011.

Κατ’εντολήν του θεράποντος ιατρού της κου Σωτήρη Αδαμίδη, Θα πρέπει να απέχει από τις εμφανίσεις της στο VOX αυτή την εβδομάδα (7/1 & 8/1) καθότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. H Δέσποινα θα είναι και πάλι κοντά σας την ερχόμενη εβδομάδα 14/01/2011.

Read More

And More